• Za sigurnu vožnju Vaš PGL Protect
  • Generalni zastupnik Fullruna grupacije za BiH

HTML

  • 035 541 431 | 035 541 432
  • 035 541 433
  • Direktor: 035 541 434 | 061 194 222
Pon - Pet
07:30 - 16:00
Subota
07:30 - 15:00

O nama

Slika
PGL Protect d.o.o. Lukavac sa svojom poslovnom pričom započinje 1996. godine, gdje je primarna djelatnost bila isključivo protektiranje teretnih/kamionskih guma. Da bi smo osluškivanjem potreba tržišta započeli sa uvozom i prodajom novih guma.

PGL Protect d.o.o. se bavi prodajom ISKLJUČIVO NOVIH GUMA za putnička i kombi vozila,  te novih i protektiranih guma za teretna vozila odnosno kamione. PGL Protect d.o.o. danas predstavlja jednog od najvećih uvoznika guma u državi, generalni smo zastupnik FULLRUN brenda.

Proizvodi i usluge koje mi nudimo predstavljaju najbolji omjer cijene i kvaliteta, te zadovoljavaju potrebe svih naših kupaca. U svojoj ponudi imamo sve vrste guma, gume za putnička vozila, poluteretna vozila, teretna vozila, gume za industrijeske mašine, te poljoprivredne gume. Pored naših protektiranih guma za teretna vozila/kamione, nudimo i uslugu protektiranja guma na vašu osnovu. Koristimo repromaterijal njemačkog proizvođača "KRAIBURG", gdje smo u svom poizvodnom procesu sebi zacrtali visoke ciljeve, tako da dajemo trajnu garanciju na odljepljenje šare.

Kada su u pitanju nove gume, tu nudimo širok asortiman guma za svačije potrebe. U našem servisu Vas čeka brza i kvalitetna usluga, a vršimo i besplatnu dostavu na Vašu adresu u roku od 24h. U našem servisu pružamo uslugu reglaže trapa/optika trapa po najnižim cijenama za sve vrste vozila.

PGL Protect d.o.o. danas opskrbljuje više od 100 flota svojim proizvodima te nam je cilj taj broj povećati.
Osnovni cilj firme predstavlja pružanje našim kupcima što kvalitetniju uslugu u što kraćem roku.

Za sigurnu vožnju Vaš PGL Protect d.o.o. Lukavac
0 0