• Za sigurnu vožnju Vaš PGL Protect
  • Generalni zastupnik Fullruna grupacije za BiH

HTML

  • 035 541 431 | 035 541 432
  • 035 541 433
  • Direktor: 035 541 434 | 061 194 222
Pon - Pet
07:30 - 16:00
Subota
07:30 - 15:00

Kamionske gume

 

Slika

 

FULLRUN predstavlja najpopularniji Kineski brand u industriji guma. PGL Protect d.o.o. je generalni zastupnik FULLRUN grupacije za BiH i u svojoj ponudi ima sve dimenzije guma po najpovoljnijim cijenama.

 

Slika

 

MATADOR predstavlja CONTINENTAL brand. Matador gume se danas proizvode u najsavremenijim fabrikama guma u Evropi i predstavlja odličan omjer cijene i kvaliteta.


 

Slika

 

BARUM predstavlja Continental-ov brand koji je sa svojom proizvodnjom smješten u Češkoj republici. Predstavlja jednog od najvećih evropskih proizvođača guma.


 

Slika

 

AEOLUS TYRES je danas jedan od 20 najvećih proizvođača guma na svijetu, PGL Protect d.o.o. u svojoj ponudi ima Aeolus kamionske gume po najpovoljnijim cijenama, što u daljem tekstu možete i pogledati.

 

Slika

 

PIRELLI predstavlja jednog od najvećih proizvođača guma na svijetu, posluje u 160 zemalja svijeta. Predstavlja jedan od najprepoznatljivijih Talijanskih brendova. Opširnije u nastavku teksta.


 

Slika

 

DUNLOP je jedan od najvećih svjetskih proizvođača u industriji guma, te svojojm kvalitetom i visoko zacrtanim ciljevima i inovacijama predstavlja sami vrh u industriji guma.


.

 

Slika

 

SAVA predstavlja jedan od najpoznatijih brandova kada su u pitanju gume na našim prostorima. Sava gume se proizvode u Sloveniji u Kranju i Sava predstavlja jednog od najvećih slovenskih proizvođača i izvoznika.

 

Slika

 

DAYTON predstavlja Bridgeston-ov brand, koji predstavlja odličan kvalitet gume po pristupačnoj cijeni.


.

 

Slika

 

BRIDGESTONE predstavlja Japanskog diva u proizvodnji guma. Bridgestone predstavlja sami vrh u svjetskoj industriji guma. Bridgestone je kompanija koja je osnovana 1931. godine u Japanu i danas predstavlja jednog od najvećih svjetskih proizvođača.
0 0